Анкета
Кога подменяте Вашата мека мебел с нова?
Винаги когато си харесам нещо в търговската мрежа.
Приблизително на 5 години.
На около 10 години.
На 15 години и повече.
Когато от старата вече нищо не става.
Обичам си старите мебели и не ми се разделя с тях.
RSS

 • Отново "Велга" ООД е носител на приза "Бизнесмен на годината 2015"

  За всички наши приятели и поддръжници искаме с гордост да съобщим, че за втора поредна година, ВЕЛГА ООД, получи приза "Бизнесмен на годината 2015" в категорията малки предприятия. На тържествената церемония, организирана от Община Ловеч, наградата получи лично управителя на фирмата Лазарин Дочев.
 • ВЕЛГА ООД получи приз "Бизнесмен на 2014"

   

         За всички наши приятели, настоящи и бъдещи клиенти споделяме с гордост, че на 11 май тази година на официална церемония, организирана от Община Ловеч и в присъствието на министъра на труда и социалната политика Ивайло Калфин, "Велга" ООД получи приз "Бизнесмен на 2014" в категорията средни предприятия. Наградата бе връчена на Лазарин Дочев -управител и един от тримата собственици на фирмата.
  През последните години бяха усвоени в производство много нови продукти, като заедно с това не се изкушихме да отстъпим от качеството на нашата продукция в полза на по-ниските цени. Това е по-трудния начин, свързан както с икономическата ситуация, в която всички сме поставени, така и с вложения професионализъм и труд на нашите колеги. Нашата цел е ВЕЛГА да остане символ и марка за качествени и комфортни тапицирани мебели.

 • Тримоторно приключение - модел "Велга-275"

        За първи път и единствено ВЕЛГА може да ви предложи седално място оборудвано с 3 независими за управление ел. мотора. Подпора, за глава, гръб и подпора за крака могат да бъдат индивидуално регулирани, за да постигнете Вашия индивидуален комфорт, така както никога до сега. Виж повече...
 • НОВО ОТ "ВЕЛГА" - Мебели за домашно кино

     Мебели за домашно кино с всички необходими екстри. Насладете се максимално на любимите филми. Виж повече...
 • "ВЕЛГА" пуска в производство скандинавски тип спални. Виж повече...

         С удоволствие Ви представяме нашите легла с двойни матраци тип "Боксспринг". Модели 277, 280 и 281 са изработени единствено и само с нуждата да ви предоставят необикновен комфорт при сън. Три модела в три различни стилови дизайна и богато разнообразие от размери. Искате и топ матрак- няма проблем.